Αρχική Η Εταιρεία Το πρόβλημα Η λύση Μεθοδολογία Testimonials Jobs Επικοινωνία

Πάντα σε συνεργασία μαζί σας, συζητούμε, ακούμε, καταγράφουμε τους προβληματισμούς σας και αναλύουμε τα δεδομένα των πωλήσεων των προϊόντων σας.

Στόχος μας είναι να εξάγουμε μαθηματικά τεκμηριωμένα συμπεράσματα για τους παράγοντες που επηρέασαν έως σήμερα τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε τακτικές βελτιστοποίησης των στρατηγικών σας για τις μελλοντικές σας καμπάνιες.

Ανάλυση στα Μέτρα σας

Με τη μέθοδό μας, προσαρμόζουμε τους αλγόριθμους ανάλυσης των δεδομένων σας στα μέτρα σας και οι εξαγωγές των συμπερασμάτων των μοντέλων μας παράλληλα με τις προτάσεις μας, σας παρέχουν μία ολοκληρωμένη υπηρεσία επιπρόσθετης αξίας, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το πριν και το σήμερα των πωλήσεών σας σε συσχέτιση με τις δραστηριότητες marketing.

Ταυτόχρονα έχετε μία σημαντική πυξίδα για την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών διαφήμισης/προώθησης στη μελλοντική σας πορεία.

Για μια αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών μας στο χώρο σας, παρακαλούμε στείλτε μας το ονοματεπωνυμό σας, τηλέφωνο επκοινωνίας και το όνομα της εταιρείας σας στο info@inventive.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Copyright 2004-2024. Inventive is a Registered Trademark ®