Αρχική Η Εταιρεία Το πρόβλημα Η λύση Μεθοδολογία Testimonials Jobs Επικοινωνία

Το 1876, ο John Wanamaker, ο δημιουργός των department stores στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, παραδέχτηκε τη δύναμη της διαφήμισης, αναγνωρίζοντας όμως παράλληλα την αδυναμία του να κατανοήσει και να αποφασίσει τη βέλτιστη κατανομή των διαφημιστικών του πόρων λέγοντας:
«Ξέρω ότι τα μισά από τα χρήματα που ξοδεύω στη διαφήμιση πάνε χαμένα, απλά δεν ξέρω ποια μισά»!

Ο John Wanamaker εκείνη την εποχή δεν είχε τη δυνατότητα να αναλύσει τα αποτελέσματα των διαφημιστικών του εκστρατειών, αφού η πρόοδος τόσο της τεχνολογίας όσο και των επιστημών της στατιστικής και οικονομετρίας δεν του το επέτρεπαν.

Σήμερα, η συνέργεια των παραπάνω επιστημών, μοχλεύουν πλέον τις αναλυτικές ικανότητές μας, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση με τη χρησιμοποίηση εξονυχιστικών αναλύσεων να μπορούμε να λύνουμε τέτοιου είδους προβλήματα.

Η Inventive στοχεύει στο ξεδίπλωμα της «βεντάλιας» των πωλήσεών σας με σκοπό να ρίξει φως σε κρίσιμες πτυχές των πωλήσεων των προϊόντων σας, που είναι αδύνατον να αναλυθούν με γυμνό μάτι.

Για μια αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών μας στο χώρο σας, παρακαλούμε στείλτε μας το ονοματεπωνυμό σας, τηλέφωνο επκοινωνίας και το όνομα της εταιρείας σας στο info@inventive.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Copyright 2004-2019. Inventive is a Registered Trademark ®