Αρχική Η Εταιρεία Το πρόβλημα Η λύση Μεθοδολογία Testimonials Jobs Επικοινωνία





Μεγάλες αλυσίδες υπέρ-καταστημάτων καθώς και άλλων εταιρειών, εκμεταλλευόμενες την τεχνολογία, διαθέτουν προγράμματα συνδρομητών κατόχων μαγνητικών καρτών, όπου ηλεκτρονικά στοιχειοθετείται ένας πολύ μεγάλος αριθμός δεδομένων για τις αγοραστικές συνήθειες και συμπεριφορές των καταναλωτών.

Η Inventive διαθέτει την τεχνογνωσία για τη στατιστική ανάλυση τέτοιων βάσεων δεδομένων, που μπορεί να οδηγήσει στην τμηματοποίηση (segmentation) των καταναλωτών και εξαγωγή συμπερασμάτων για τις αγοραστικές τους τάσεις και προσαρμογή της στρατηγικής marketing. (Τέτοιου είδους μέθοδοι χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση της χλωρίδας και πανίδας του πλανήτη μας).

Σε συνδυασμό με την οικονομετρική ανάλυση των πωλήσεων, όπως περιγράφηκε στα παραπάνω βήματα, η ανάλυση των δεδομένων της βάσεως συνδρομητών μπορεί να αποτελέσει ένα πάρα πολύ ισχυρό εργαλείο για τη χάραξη της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας.

Προηγούμενη
Για μια αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών μας στο χώρο σας, παρακαλούμε στείλτε μας το ονοματεπωνυμό σας, τηλέφωνο επκοινωνίας και το όνομα της εταιρείας σας στο info@inventive.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας
Copyright 2004-2007. Inventive is a Registered Trademark ®
>Internet Support © 2007 emile ®